Egyedülálló Karcagtuning garancia

Egyedülálló Karcagtuning garancia

Az elvégzett munkára 2 év garanciát vállalunk. Azonban ezen felül még számos, egyéb jótállási lehetőség is véd téged.

Szoftverkövetés-garancia

Új vagy fiatal autó esetén, ha a gyári visszahívás, szoftverfrissítés miatt felülíródik, elvész az egyedi Karcagtuning beállítás, akkor a friss verziót díjmentesen beállítjuk, így újra visszakapod autód dinamikáját, korábbi beállításunk minden előnyét. – nem veszíted el korábbi befektetésed!

Gyári visszaállítás garancia

A jövőben bármikor kérheted a gyári állapot visszaállítását, díjmentesen. (Ha esetleg eladod az autót, és jobban szeretnéd eredetivel.)

Új autó, gyári garancia megtartása

Erre több trükk is létezik. A személyes
konzultáción sorra vesszük a lehetőségeket, de írásban nem mondhatunk erről többet.

„Meggondoltam magam" garancia.

Két hétig kötelezettségmentesen tesztelheted az autód új menettulajdonságait, megjavult fogyasztását. Ha esetleg nehezen döntesz anélkül, hogy éreznéd milyen magabiztos lesz az ’új’ autód, látnád, hogy mennyi üzemanyagot spórolsz, akkor ez a garancia most kiüti az összes félelmedet!
Ha bármiért visszalépnél (nem kell indokolni) egyszerűen jelezd felénk és visszaállítjuk az eredeti (érkező) beállítást. A beállításért fizetett díjat maradéktalanul visszakapod. (Tehát visszakapod a fizetett összeget, a szerelési díj levonását követően.) Tesztelj le minket, semmit sem veszíthetsz!

100% elégedettségi garancia

Csak akkor fizeted a beállítást, ha 100 százalékban elégedett vagy, és pontosan azt kaptad, amit elvártál.
(A fizetett összeg két részből áll: egyrészt a konzultáció, diagnosztika, a beállítások kezelése, le-fel töltési díja mint ‘Szerelési díj’, valamint a beállítás díja.) A szerelési díj jellemzően 15.000 forint, ezen felüli rész a beállítás díja, amely 100%-ban visszajár, vagy eleve nem fizeted, ha bármiért nem lennél elégedett. Tekintve az idő/gépköltségünket, a munkalap szerinti szerelési díj mindig fizetendő (nem jár vissza), hacsak másban nem állapodunk meg.

Szoftveres vagy hardveres módosítással érkező autók esetében a szerelési díj
40.000 Ft-ra módosul.