BMW E46 20D

BMW E46 20D

Egy érdekes story-val zártuk az elmúlt hetünket.

Nálunk járt ez a szép kis BMW, nemrég van a mostani tulaj tulajdonában, így viszonylag keveset tudott róla, szépen sorban derültek is ki a turpisságok.
Azért keresett fel minket Ádám, mert szeretett volna egy Hybrid turbót és nemigazán volt megelégedve az autója már tuningolt szoftverével sem.
Elhozta hozzánk, neki is álltunk, rengeteg kisebb-nagyobb hibát találtunk a hanyag “szerelés” miatt, amiket szépen helyrehoztunk.
Végül elkészült az új turbó, szemügyre vettük a régi szoftvert is, de sajnos nagyon rossz beállítás volt, alul semmi erő nem volt az autóban, felül túl sok, még a chek lámpa is le volt kapcsolva, hogy ne lássák milyen károkat okoz (nyomásszenzor hiba volt az autóban).
Ment a kukába, készítettünk egy teljesen újat, gyári szoftverből kiindulva.

Kértem Ádámot írjon nekünk pár sort, mégis milyen lett a gép.
Ezt írta:

“Karcag Tuning Csapat!!!

Szeretném nektek megköszöni az autómon végzett munkátokat.
Mélyen kellemeset csalódtam pozitív értelemben, nem vártam sokat, hiszen amikor felhívtalak titeket tudtam, h az autóm már meg van húzva más által, de bíztam benne, hogy lehet még ebben több, ahogy vártam is minden tökéletesen ment, simán és gördülékenyen.Én pesten lakom, de hiszem, hogy a legjobb választás volt, hogy hozzátok vittem az autóm! teljesen meg se ismerem! eddig sem ment rosszul, de most már igazán a szívem csücske lett az autó. Szeretném nektek ezzel a levéllel megköszöni azt a sok törődést, és kedvességet amit kaptam tőletek, mindenkinek ajánlani foglak benneteket.!! Korrekt emberek és Magyarországon ritkán tapasztalt kedvesség és odafigyelés minden elismerésem a tiétek.!! azért itt hagyok egypár képet a sárkányról”

Szakértelem

Közzétéve

december 21, 2018

A Te autódból is vadállatot csinálnuk!

Tudd meg most, hogy a Te autódból mennyiért tudnánk kihozni az állatot. 
Az ajánlatkérés csak két percedbe kerül és nem kötelez semmire.