BMW X5 30D 184le automata Chiptuning

BMW X5 30D 184le automata Chiptuning

Tegnap járt nálunk ez az X5-ös.
Különösebb elvárása nem volt a kedves tulajnak, egyszerűen szerette volna, ha egy kicsit jobbá tesszük, és a fogyasztásán javítunk kicsit, ami nem mellékesen 12L/100km (volt), bár saját elmondása szerint sportosan vezet.

Szokásos diagnosztikával indítottunk, ahol különösebb hibát nem találtunk, tesztkör következett, ahol teljes terhelésen közepesen erős füstölés jelentkezett, illetve az automataváltó kicsit “erőszakosan váltott”. Hirtelen padlózásra nem nyomatékból gyorsult, azonnal visszaváltott a váltó, a motor csak 2500-tól 4000-ig dolgozott, utána elváltott az automata.

Következett az érkező szoftver leolvasása, elemzése, ahol megállapítottuk, hogy az autón már tuningolt szoftver futott, bár erről az autó tulajdonosa, János nem tudott.
Készítettünk egy, a számára személyre-szabott új szoftvert, rátöltöttük, és jöhetett az újabb tesztkör.

Az Eredmény?
Sokkal simábban, egyenletesebben járó motor, az autó jobban reagál a finomabb gázpedálállásokra, a váltó szinte észrevétlenül vált, a füstölés teljesen megszűnt és a felső fordulatszámtartomány is erősebb lett, illetve már nyomatékból gyorsul, sokkal szélesebb fordulatszámtartományban! 

Ezt írta nekünk János egy nappal később:
“Igazán jó lett szerintem, főleg, hogy nem löki a feketét 
kb 0.7 mínusz városban”

Kérj Te is árajánlatot!

Szakértelem

Közzétéve

december 21, 2018

A Te autódból is vadállatot csinálnuk!

Tudd meg most, hogy a Te autódból mennyiért tudnánk kihozni az állatot. 
Az ajánlatkérés csak két percedbe kerül és nem kötelez semmire.