BMW X6 M50D chiptuning

BMW X6 M50D chiptuning

Nemrég Péter járt nálunk a képen látható gyönyörű X6-al, amelyből szeretett volna egy kis pluszt előcsalogatni. A több, mint két tonna súlyú autó amúgy sem mondható lomhának, de lássuk mit tudtunk belőle kihozni. 

Az autóról: A két méteres szélességhez egy majd háromméteres tengelytáv  és 170 cm-es magasság társul. A gyári teljesítmény méltó egy ekkora monstrumhoz, ami: 381 LE-t és 740 NM-t jelent.
(A Totalcar korábban csinált egy tesztet a verdáról, amit ide kattintva tudsz megnézni:
https://totalcar.hu/magazin/hirek/2019/07/03/megjott_az_uj_bmw_x6/)

Az autónak előtörténete is van ugyanis a tulajdonos már máshol is próbálkozott, de ott nem boldogultak a BOSCH EDC17CP45-ös rendszerével. 

A szokásos igényfelmérés után (ami nem meglepő módon, a minél több plusz teljesítmény volt), jöhetett a teljesítménymérés. Az autó minimálisan alulteljesített a gyári értékekhez képest: 360 LE-t és 720 NM-t mértünk.

Ezután nekiláttunk a beállítások elkészítésének.

Fontos! A maximálisan elérhető teljesítményt minden esetben úgy határozzuk meg, hogy az alkatrészek kopása ne gyorsuljon fel. A beállítás ésszerű használat esetében nem okoz semmilyen kárt az autóban.
(A KarcagTuning garanciáról egyébként itt olvashatsz bővebben: https://chiptuningkarcag.hu/garancia/)

Lássuk a várva várt végeredményt: Az autó az új beállítással +90 LE-t és +90 NM-t kapott a korábbiak mellé, ami jelentősen érezhető volt a próbakörök alatt is. (450 LE és 810 NM)

Sikerült elbírnunk a BOSCH többszörösen tuningvédett vezérlőjével is, a tulajdonos pedig elégedetten távozott tőlünk. 

Szakértelem

Közzétéve

június 9, 2020

A Te autódból is vadállatot csinálnuk!

Tudd meg most, hogy a Te autódból mennyiért tudnánk kihozni az állatot. 
Az ajánlatkérés csak két percedbe kerül és nem kötelez semmire.