Opel Astra G 1,7DTI 75LE/165NM 

Opel Astra G 1,7DTI 75LE/165NM 

“Kivételes alkalom”

Ma László járt nálunk optimalizálás céljából.
Elmondása szerint sajnos állandóan forgatni kellett az Astra-t, városban harmadik, azon kívül jellemzően negyedik sebességi fokozatban kellett használni az autót, 110-ig nem lehetett az ötödiket kapcsolni, előzésben nemigazán kellett gondolkodni, de még induláskor is pörgetni kellett, hogy ne fulladjon le.

A gyári szoftver leolvasása, archiválása utána jöhetett a mérés. László kérdezte, hogy van e olyan, hogy gyári programmal többet tud az előirtanál. “Kivételes alkalmakkor igen” hangzott a válasz. Mérés után egyértelművé vált, hogy ez pont egy ilyen “kivételes alkalom”. 85LE és 190NM mértünk. Egyéb fizikai módosításról nem tudunk, jó eséllyel Wastegate szelep van egy kicsit megtekerve.

Elkészítettük az új, egyedi beállítást, feltöltöttük, jöhet a tesztkör és a mérés!
Jól látszik, hogy már a legalsó fordulattól is erősebb, ezáltal az indulási nehézségek elmúltak, a használati fordulatszámtartományban erőteljes nyomaték és lóerőtöbblet jelentkezik, amellyel már jól viszi a bódét az Opel, 50-nél lehet használni a negyediket, 80-nál pedig az ötödiket, sőt gyorsítani, előzni is, visszaváltás nélkül.

Érdemes megnézni, hogy a gyári programmal mért 190NM-t közel 1.000(900)RPM-el hamarabb tudja a beállításunknak köszönhetően.

A magas fordulati egyenetlenség kiküszöbölése érdekében javasolt a szívósor tisztítása.

Katalógus: 75LE/165NM
Mért Gyári: 85LE/190NM
Optimalizálás után: 95LE 240NM
+10LE +50NM

Kérd ajánlatunkat:
https://chiptuningkarcag.hu/ajanlatkeres/

Szakértelem

Közzétéve

április 29, 2019

A Te autódból is vadállatot csinálnuk!

Tudd meg most, hogy a Te autódból mennyiért tudnánk kihozni az állatot. 
Az ajánlatkérés csak két percedbe kerül és nem kötelez semmire.